fbpx

Kamilla Akhmin

Miért írtam meg
ezt a könyvet?

Előző, több mint tíz éves párkapcsolatomnak akkor lett vége, amikor egy komoly válság ütötte fel a fejét az életemben. Az akkori párom, a legnagyobb bajban, nemes egyszerűséggel lepattant.

A netes-randik kapcsán volt részem mindenben (csak a Badoo-n több mint 8000 jelölést kaptam). Jöttek sorra a férfiak kiábrándító próbálkozásai, a szánalmas hazugságok, a verbális bántalmazások, egészen a perverzió rám erőltetésének kísérletéig. Persze voltak nagyon vicces, sőt egészen szórakoztató szituációk, esetek és volt néhány nagyon jó szex is…

Hajhosszabbító lévén, nagyon sok hölgy fordul meg nálunk a szalonban. A fodrászszék amolyan „hajterápiás” helyszín. Ez egy különleges dimenzió, ahol feloldódnak a gátlások és sokan megnyílnak. Itt nem csak a vendég haját, de a lelkét is ápoljuk munka közben.

Amikor a vendégeimnek elmeséltem a Tinder-es / Badoo-s tapasztalataimat, meglepetésemre sokan közülük hasonló „élményekről” számoltak be nekem. Olyan megdöbbentő sztorikat hallottam, amilyeneket még álmomban sem gondoltam volna. Olyanokat, amilyeneket nem lehet csak úgy kitalálni. A valós élet tud csak ilyeneket produkálni.

Elhatároztam, hogy könyvet írok arról a sok-sok megtapasztalásról, a vicces, a bizarr, az elképzelhetetlennek tűnő sztorikról, amiket hallottam, vagy amik velem történtek meg.

Célom ezzel, hogy nőtársaim elkerülhessék a netes randizás veszélyeit, buktatóit, hogy tanulhassanak a magam, vagy a mások eseteiből, hibáiból.

És most Neked is, ki a könyvemet olvasni fogod, szeretnék ebben a segítségedre lenni.

Jobbra húz vagy
balra húzzzzzz!

Könyvmagazin az online társkeresés sokszínű világáról őszintén és szókimondóan

Az Élet által írt igaz történeteken alapuló, megdöbbentő mégis vicces, hihetetlen, néha bizarr, de mindenképpen tanulságos sztorik nőkről, nőknek és férfiaknak! 

nagy átverések… sötét titkok… keserű csalódások… életre szóló tapasztalatok… valamint boldog beteljesülések